fbpx

Fem typer – ett minilager

Vi har satt sammen 5 situasjoner der det kan lønne seg å leie et minilager hos oss.

Kanskje du vil kjenne deg igjen i en av de?

1. Samleren

Ser garasjen eller kanskje boden din slik ut? Lenge siden bilen fikk plass i garasjen? Ofte er det vanskelig å bli kvitt all ting man har, enten man er en samler eller ei. Ved å leie et minilager kan du på en rimelig og enkel måte lagre tingene dine hos oss. En av våre containere på 13,8 m2 gir faktisk plass til normalt møblert hjem på ca 80 m2.

leie minilager

2. Boligkjøperen

Nå som sommeren er her for fullt er det ofte mange som flytter på seg. Har du kjøpt nytt hus eller leilighet og har nok møbler og innbo som skal over i ny bolig? Da kan flytteprosessen ofte bli enklere ved å leie minilager hos oss da man ikke alltid klarer å kombinere overtakelse og utflytting av den gamle boligen samtidig.

3. Håndverkeren

Dette er nok ikke et vanlig syn i Norge, og det er vel bra. Men har din bedrift mye materiell å lagre? Ofte kan det være en ypperlig løsning for en håndverker å leie et minilager for materiell. Fordelene med å leie lager hos oss er at du alltid har tilgang alle dager og kan kjøre bilen helt inntil ditt lager på våre drive-in avdelinger. 

minilager for bedrifter

4. Studenten

Mange studenter flytter en periode utenlands i forbindelse med utveksling. Det er gjerne over lengre tid og derfor kan det lønne seg å langtidslagre eiendeler trygt hos oss. Vi tilbyr selvfølgelig rabatt til studenter!

5. Den eventyrlystne

Drømmer du om å bo på et varmere strøk for en periode? Mange velger å ta en lengre ferie og leier ut boligen mens man er bortreist. Gjør som mange andre og lei et minilager til mellomlagring av møbler og innbo. Null bekymring for eiendeler når du er på reise.

leie ut bolig