fbpx

Minilager i Ålesund - Kjøpmannsgata 23, 6005 Ålesund

Minilager i Ålesund - lagre møbler, innbo og sesongvarer

Minilager i Ålesund består av lagercontainere på nesten 14 m2 som gir god plass til det du måtte lagre.  En lagercontainer er en ypperlig lagerbod for lagring av møbler, sesongvarer og materialer. Mange benytter seg av våre lagerboder under flytting eller lagring av hobbyutstyr i korte eller lengre perioder.  I tillegg til å leie ut til privatpersoner for lagring av møbler og innbo leier vi også til bedrifter som har behov for ekstra lagring av materiell og lignende. En ypperlig løsning da alle våre kunder alltid har tilgang på boden døgnet rundt alle dager. 

Fordeler for deg som leier

Pris og lagerstørrelse

Stor

13,8 m2
kr1990
kr 995 /måned ink. mva
  • 50% rabatt den første måneden, deretter ordinærpris på 1990,- /mnd
  • Gratis lån av hengelås
  • Ingen depositum eller bindingstid
  • -10% rabatt for 6mnd*
  • -15% rabatt for 12mnd*
DRIVE-IN

Har du spørsmål i forhold til bestilling?

Rimelig minilager i Ålesund med drive-in

Det enkle med leie av lagercontainer hos oss er at du kan kjøre bilen eller tilhengeren direkte til lagerboden. Vi kaller dette drive-in lager som gjør at du kan laste direkte fra bilen og inn i lageret. Dersom du har behov for flyttebyrå vil de spare tid og du vil spare kostnader da det er svært raskt og enkelt for alle.
Lageret vårt ligger på Aspøya i Kjøpmannsgata 23. Herfra er det kort vei til Ålesund sentrum, og de andre øyene Hessa, Brunholmen, Nørvøya og Oksnøya. Sentral avdeling med minilager i Ålesund for de som bor i og rundt.

Lager I Ålesund

Bestill og ta i bruk lageret på 1-2-3