fbpx

Nytt minilager i Lørenskog

På jakt etter minilager i Akershus? Vi har nå åpnet nok en avdeling i Lørenskog, denne gang på Finstadjordet.

Endelig har vi åpnet nok en avdeling i Lørenskog

Minilageret vårt på Fjellhamar i Lørenskog har vært fullt utleid nesten siden oppstarten i fjor, og vi har etter lengre tids leting funnet en egnet tomt for et nytt lager i Lørenskog. Vårt nye lager ligger på Finstadjordet, nærmere bestemt på Finstad gård. Området ligger like bak Triaden kjøpesenter. I Lørenskog er det høy byggeaktivitet, og det er ikke få heisekraner i sving et par steinkast fra det nye lageret vårt på Finstad.

Mellomlagring av møbler og innbo

Mange av kundene våre har kjøpt leilighet i Lørenskog og skal flytte inn i løpet av et år eller to og trenger mellomlagring av møbler og innbo i mellomperioden.

På lagerhotellet vårt på Finstad har vi store lagerboder på 13,8 m2 med “drive in”. Fordelen med dette er at man sparer tid og krefter ettersom man kan kjøre helt frem til lageret.

Skulle du ha behov for flyttehjelp har vi samarbeid med flyttebyrå for Akershus og Oslo. Gjør det enkelt med både flyttehjelp og minilager i dag!

Mer info om lageret finner du her. Ønsker du å gå direkte til bestilling av minilager i Lørenskog på Finstadjordet kan du klikke her