fbpx

Minilager Frogner

Minilager Frogner er et alternativ for deg som er ute etter en sentral lagerbod på Majorstuen. Vårt lagerhotell ligger plassert midt i Bogstadveien med inngang fra Hegdehaugsveien. 


Video av minilageret på Frogner

Over 60 lagerboder i flere ulike størrelser

Vi tilbyr altså temperert minilager i størrelser fra 1 m2 til 15 m2. Det gir valgmuligheter for hva man vil lagre og til forskjellig pris. Enten du vil lagre langrennski, alpinutstyr, kano, sykler, dekk, møbler, verktøy eller materiell vil vi ha en perfekt lagerbod til dine behov. Lageret er selvsagt frostfritt og har god temperatur hele året, som gjør at du kan lagre det meste av dine eiendeler.

Minilager Frogner – enkel og sikker lagring

Forutenom minilager i ulike størrelser er tilgangen gjort svært enkel. Hos oss trenger du aldri bekymre deg for stengetider. Vi har alltid døgnåpent, hele året for våre kunder. Det gjør, at du har tilgang til dine ting når som helst det passer deg! Visste du også at vår service er tilgjengelig hver dag fra 08:00-22:00? Vi er stolte av å kunne tilby god hjelp og ønsker å være tilstede når våre kunder har spørsmål om lagring.

Inngangen til lagerhotellet er alltid låst, og alle lagerbodene har egne unike låser i tillegg til at vi har kameraovervåkning i avdelingen på Majorstuen.

For bestilling og mer informasjon

Mer informasjon og bestilling; se minilageret i Bogstadveien her. Book online, og om ønskelig vil du få tilgang til lageret samme dag. Vi tilbyr også rabatt på leie dersom du ønsker langtidsleie og leie av flere boder. Er du student og trenger ekstra lagringsplass har vi også studentrabatt på leie av minilager.

Er du usikker på hvilken størrelse du har behov for, er det bare å ta kontakt med oss her i chaten, på telefon 40 123 100 eller se vår kontaktside for mer informasjon. Vi setter gjerne opp time for visning!

Enkelt, trygt og fleksibel lagring på Frogner.