fbpx

Høstkampanje 2023

🍂 Høstens bladfall 🍂 og tidligere solnedganger varsler om en sesong full av forandringer og overganger. For mange betyr dette også et skifte i boforhold, enten det er å flytte til en ny by, forberede seg på et vinteropphold i utlandet, eller bare behovet for å ommøblere hjemmet for å møte den kommende vintersesongen. Dra nytte av høstkampanje 2023 i dag!

I denne travle overgangsperioden kan lagringsbehov bli tydelige og noen ganger til og med overveldende. Det kan være utfordrende å finne en ideell plass for sommerklær, hagemøbler, sportsutstyr, eller kanskje noen minneverdige gjenstander du ikke er klar til å gi slipp på ennå. Men frykt ikke, for 123 Minilager er her for å bistå.

Med stor glede introduserer vi vår Høstkampanje, en sesongbasert mulighet skreddersydd for dine behov. Få inntil 50% RABATT på leie av minilager ved avdelingene listet under;

📍 Oslo – Avd. Alna Senter

📍 Oslo – Avd. Majorstuen
📍 Troms og Finnmark – Avd. Harstad
📍 Innlandet – Avd. Brumunddal
📍 Innlandet – Avd. Kongsvinger

Hvorfor velge 123 Minilager? Fordi vi anerkjenner betydningen av fleksibilitet i ditt travle liv. Med 123 Minilager får du 24/7 tilgang til din bod ved alle våre avdelinger. Unntaket er vår Majorstuen avdeling, som er tilgjengelig fra kl. 06.00 til 23.00. Så uansett når behovet melder seg, er vi her for deg.

 Og husk, denne kampanjen er som høstens magi – vakker, men kortvarig. Sørg for å dra nytte av dette spesialtilbudet ved å starte din leieavtale innen 31. oktober 2023.

Flytting, uansett grunn, kan være utfordrende. Men med 123 Minilager sin høstkampanje kan du møte utfordringene med trygghet og økonomisk ro. Kontakt oss i dag eller legg inn en bestilling her, så kommer vi tilbake til deg fortløpende.

Høsten kan være en travel tid, men med riktig forberedelse og de rette oppbevaringsløsningene fra 123 Minilager, kan overgangen fra sommer til vinter være sømløs. Sørg for å følge våre oppbevaringstips for høsten og sikre dine verdifulle eiendeler i dag. Trenger du hjelp til transport? Vårt samarbeid med Freetrailer gir deg muligheten for enkel tilhengerutleie ved Alna Senter og Drengsrud.

En mann som flytter esker inn i et 123 Minilager, med en fremtredende '50% rabatt' kampanje-tekst ved siden av.

Bestill og ta i bruk lageret på 1-2-3